FR
DOWNLOAD ONZE BROCHURE, DATA EN TARIEVEN

Ons diploma op afstand voor professionele coachen

VOOR WIE EN VOOR WELKE DOELSTELLINGEN?

PROFIEL VAN DEELNEMERS, omdat iedereen anders is

U wilt van coaching uw beroep maken of een van de mogelijke routes van uw professionele oriëntatie of heroriëntatie.

Onze studenten komen om verschillende redenen bij ons, maar ze vertrekken allemaal ingrijpend veranderd.

Of U nu een persoonlijk proces start, op zoek bent naar tools om uw professionele vaardigheden te verbeteren of zelfs een echt beroep wilt ontwikkelen, alle redenen zijn goed om uw potentiële coaching te komen ontdekken. In elk geval kunt U stap voor stap manoeuvreren in de verschillende certificatieniveaus van ons instituut.

DOWNLOAD HET PROGRAMMA, DATA EN HET TARIEF

DOELSTELLINGEN VOOR TOEKOMSTIGE COACHS

De International Coaching School heeft zichzelf de missie gegeven om initiële en continue afstandsonderwijsprogramma's aan te bieden die U het volgende meegeeft: het verwerven of versterken van je expertise op het gebied van coaching, technische, menselijke en culturele vaardigheden, perfecte inzetbaarheid voor uw activiteit ofwel in de coaching markt ofwel in uw professionele omgeving, de geloofwaardigheid en erkenning die nodig zijn om het beroep van coach uit te oefenen.

In een wereld met verlies van aanknopingspunten willen we vooral dat de coaches van morgen menselijke en humanistische professionelen zijn, verantwoordelijk zijn en instaan voor hun acties. Als het onze primaire missie is om vaardigheden op hoog niveau te leveren, zijn we er ook van overtuigd dat we door te werken aan het gedrag en de persoonlijke ontwikkeling van iedereen dat we bekwame coaches kunnen opleiden.


DOWNLOAD ONZE BROCHURE