FR
DOWNLOAD ONZE BROCHURE, DATA EN TARIEVEN

De International Coaching School

Kiezen voor de opleiding op afstand van de International Coaching School markeert zowel een beslissende levenskeuze als een opleidingskeuze.

Een afstandsprogramma volgen van de International Coaching School is een verstandige keuze voor diegenen die hun carrière willen versnellen, opnieuw willen starten of een andere richting willen geven.

Het gaat om het snel verwerven van nieuwe kennis, het verwerven van professionele coaching vaardigheden en het verbeteren van Uzelf in termen van interpersoonlijke vaardigheden en bekwaamheid. Het is ook de gelegenheid om vertrouwd te raken met de manier waarop professionele coaches werken, dankzij een pedagogie waarbij professoren en actieve professionals worden geassocieerd zonder dat u uw huis hoeft te verlaten en terwijl u in volmaakte gelijkheid bent met het ritme van uw privé en professioneel leven.

Deze ambitieuze ontwikkeling is mogelijk dankzij de legitimiteit van onze school. De International Coaching School is een gerespecteerde en erkende handtekening in de wereld van coaching- en afstandsonderwijs voor volwassenen. Deze zichtbaarheid wordt gerechtvaardigd door de inhoud van de aangeboden opleiding, die zich weet aan te passen aan de verwachtingen van elke stagiair, door de virtuele lessen en door de Master Classes die onze reputatie maken.

De International Coaching School ontwikkelt een professioneel coachcertificeringsprogramma in overeenstemming met de moderne wereld, gericht op anderen, door aandacht te blijven besteden aan haar stagiaires, haar partners en de professionele coaching markt.

Het team van de International Coaching School

DOWNLOAD HET PROGRAMMA, DATA EN TARIEVEN

DOWNLOAD ONZE BROCHURE