FR
DOWNLOAD ONZE BROCHURE, DATA EN TARIEVEN

Het team van de International Coaching School

EXPERTISE, VAARDIGHEDEN EN ERVARING

Stephan Dabin

Directeur van de International Coaching School.
Professioneel Coach in communicatie en tijdsbeheer, Life Coach, Trainer.

Na zijn opleiding burgerlijk ingenieur in de nucleaire fysica aan de Université Libre de Bruxelles werkte Stephan meer dan 19 jaar lang in de IT-wereld. Zijn passie voor de mens is steeds groter geworden tijdens zijn carrière van meer dan 15 jaar als projectmanager, program manager en departementsverantwoordelijke uniforme communicatie. Hij heeft ook de mogelijkheid gehad les te geven in het avondonderwijs voor volwassenen en in verschillende bedrijven. Hij leidt nu de International Coaching School. Dankzij de coaching en het lesgeven kan hij de mens vandaag als belangrijkste waarde vooropstellen. 

Erik De Vos

Opleiding en loopbaanadviseur. De stem van onze academie

Het lichtbaken dat u door de verschillende beroepen van coaching leidt. Hij adviseert u om het beste in te spelen op uw levens- en/of loopbaanproject.Uw gids door onze coachingschool

Marie-Noële Peeters

Coach, Opleider en Bemiddelaar. 

Met een 12 jaar werkervaring in bedrijven en 15 jaar ervaring in opleiding en begeleiding in België en in de Verenigde Staten, is Marie-Noële als Coach gecertificeerd. Houder van een Master's Degree en een Doctorate Degree in Internationale Betrekkingen is ze ook Licenciaat in Engelse Taal en Cultuur van het Universiteit van Rijsel. Ze heeft evenals een pedagogisch diploma met ervaring in het onderwijzen van business en vreemde talen.

In 2010 werd Marie-Noële door de principes van bemiddeling aangetrokken en heeft een vorming bij het Universiteit van Bergen (UMons) gevolgd om erkend bemiddelaar door de Federale BemiddelingsCommissie te worden, in burgerlijke- en handelszaken, familiale zaken en sociale zaken.

Marie-Noële is drietalig, houdt van mensen te ontmoeten en van tijd in beslag te nemen om ze verder te begeleiden. Als Coach begeleidt ze ook ondernemingen naar meer winstgevendheid door hun menselijk capitaal.

Elisabeth Sangaré

Pedagogische directrice van de International Coaching School.

Professionele Coach Stress Management, Life Coaching en opleider. Gecertificeerd MBA-diploma in Engineering van de opleiding.

16 jaar ervaring gericht op mensen, management op het gebied van sociale actie, medisch-sociaal, gemeenschappen en KMO's. Professionele opleider. Ze is afgestudeerd in Engineeringopleiding en is meer specifiek verantwoordelijk voor coaching in stressmanagement in bedrijven en coaching in psychosociaal risicomanagement. Elisabeth is opgeleid in systeemanalyse en gedragsbenaderingen aan de Palo Alto School. Bedrijfsopleider voor team coaching, relatie manager-ondergeschikte, verandermanagement.

Hervé Souchal

Gecertificeerde professionele coach in management. Oprichter van de International Coaching School.

Hij werkte 20 jaar in toonaangevende internationale groepen in de IT-markt, in de tandheelkundige markt en bekleedt vandaag de functie van algemene directeur. Gespecialiseerd in Enneagram en Procescommunicatiemanagement (PCM). Executive coach. Opleider in management en persoonlijke ontwikkeling.

Opgeleid in systemische analyse en gedragsbenaderingen aan de Palo Alto School. Nadat hij de oprichter en ontwikkelaar van de Hoge School voor Coaching in Frankrijk was, leidt hij nu de Internationale Coaching School met de wens om elke toekomstige coach te ondersteunen bij het identificeren, opbouwen en uitvoeren van hun professionele en persoonlijke project zodat ze acteur worden van hun toekomst.

DOWNLOAD HET PROGRAMMA, DATA EN HET TARIEF

DOWNLOAD ONZE BROCHURE