FR
DOWNLOAD ONZE BROCHURE, DATA EN TARIEVEN

Veerle Verstraeten

Senior Trainer en Professional Coach

Ik heb tijdens het voorjaar 2020 de virtuele Master Coach opleiding met veel plezier gevolgd bij ICS. Stephan is een heel gemotiveerde en competente docent die gedreven zijn kennis overdraagt. Hij stimuleert interactie - ook tussen de deelnemers en is ook naast de contactmomenten beschikbaar voor verdere begeleiding en ondersteuning.

De sessies zijn virtueel en best intensief. Tussen de sessies door is er de mogelijkheid om jouw vaardigheden aan de hand van verplichte en niet-verplichte opdrachten te verdiepen. Stephan is hierbij steeds beschikbaar voor verdere ondersteuning en toelichting.

De verschillende "echte" coaching sessies met een deelnemer vormden de kers op de taart, waardoor theorie en praktijk mooi verbonden werden. De opleiding is een aanrader voor wie als Coach wil starten, werken en/of als Coach, zoals ik, voortdurend wil bijleren!

Liesbeth Leysen

Bediende Griffith Foods, Certified Coach en Published Author

Stephan Dabin is een topcoach. Hij jongleert heel vlot met verschillende professionele ballen en doet dat met hart en ziel. Een zeer bijzonder, goed en getalenteerd mens. In a nutshell.

Ik beveel de International Coaching School van harte aan aan iedereen die met de juiste instelling het pad van de coach who is making a true difference wil volgen. De aanpak van de opleiding met duidelijke notities na elke sessie, de rijkdom aan aangereikte tools, de leerrijke individuele en groepsoefeningen, het zijn stuk voor stuk pareltjes van de hoogste waarde. De coach is streng maar rechtvaardig en onder zijn vleugels ontwikkelen we onze eigen vleugels. Who is ready to fly with us? Bedankt, Stephan!

Kim Geeroms

Personal Trainer en Aquafitness Specialist

De onlineopleiding tot Master Coach bij de ICS heeft me een bredere kijk gegeven op het coachingsverhaal. Er wordt er een zeer duidelijke structuur en opbouw aangeboden en krijg je de nodige handvaten om je eerste stappen als coach te ondernemen. Stephan is een onwijs gepassioneerde opleider en ervaren coach waardoor je gemotiveerd en getriggerd wordt/blijft om jezelf te ontwikkelen en te versterken als coach maar ook als persoon. Goed opgebouwde cursus, duidelijk onderbouwde theorie in combinatie met online (groeps)opdrachten, zorgen dat je meer dan voldoende info hebt om gelijk in de praktijk toe te passen! Dank je wel voor dit interessante en leerzame traject, Stephan!

Miriam Hofman

HR advisor, Senior Coach en Trainer

Van mei tot augustus 2020 volgde ik het online master coach certificatie programma van de ‘International Coaching School’. Daar ik al een aantal jaren ervaring heb opgedaan als coach, was ik vooral geïnteresseerd in de specialisaties onderwijscoach en stressmanagement, maar dit kon alleen als ik eerst de masteropleiding volledig volgde. Ik begrijp nu waarom: Stephan Dabin heeft me tijdens dit basisprogramma bijgestaan in het (opnieuw) volgen van het coaching proces volgens de welbepaalde methode van de ‘International Coaching School’, bestaande uit 8 stappen. Dit is de basis die ook gebruikt wordt tijdens de specialisaties en die de door deze school gecertificeerde coach een ‘kapstok’ en houvast biedt voor al diens coaching activiteiten daarna.

Tijdens 7 virtuele cursusmomenten (altijd ’s avonds zodat ook mensen die overdag werken hieraan gemakkelijk kunnen deelnemen) worden het proces en een aantal theorieën behandeld, maar dit gebeurt op een zeer pragmatische manier; je ontvangt veel handige tools en documenten die je direct kan inzetten in je coaching trajecten. De voordelen van de onlinecursus zijn duidelijk: in een korte tijd kan je een professionele en uitgebreide basisopleiding tot coach volgen, met de nodige flexibiliteit en weinig verlies aan tijd. Het programma is qua tijdsbestek dus kort, maar wel intens: door de verplichte oefeningen tussendoor, die je veelal samen met je buddy (een mede-cursist) doet en in rapporteringen uitwerkt, wordt het geheel concreter en besef je dat een theoretische achtergrond en welbepaalde methode en proces van een erkende coaching academie belangrijk zijn, maar dat je vooral ook leert door (veel) te oefenen.

Alhoewel er vrij veel zaken in de basisopleiding zaten die ik al kende en waarin ik al ervaring heb opgedaan als business-en jobcoach, heb ik toch veel bijgeleerd. Voor startende coaches op zoek naar een basisopleiding, maar ook voor ervaren coaches, die een opfrissing zoeken en/of deze methode willen aanleren om daarna te specialiseren, is deze opleiding een aanrader.

Cornelia Dolmans

Coach-Consultant en Mediator

Stephan is een zeer toegewijd docent en, of het nu gaat om het tonen van nieuwe inzichten die men kan gebruiken in het leven zelf of het coachen van cliënten in verschillende situaties, om zijn rijkdom aan kennis en ervaring kan men simpelweg niet heen.
Het was een privilege om zijn student te zijn.
18 november 2020

Sophie Boyon

Zelfstandige en Onderneemster

Ik ben erg tevreden over de onlinecursus bij ICS. Het was mijn eerste ervaring met coaching. De cursus biedt een zeer goede structuur en stappenplan dat je meteen in de praktijk kan toepassen. Je mag ook meteen oefenen met een medestudent, dit is erg leerzaam. Stephan (de lesgever) is erg gedreven en gepassioneerd, je voelt zijn liefde voor het vak. Hij geeft zeer nuttige feedback en hij staat altijd paraat om te helpen. Zelfs na afloop van de cursus blijft hij beschikbaar voor vragen. Ik heb na de onlinecursus zin en vertrouwen om te starten met mijn stage. Bedankt Stephan!

GETUIGENISSEN VAN LEERLINGEN

DOWNLOAD ONZE BROCHURE